Hoe annuleer je een reeds verzonden bestelling?

Filiaal gebruikers kunnen een verzonden bestelling annuleren voordat ze wordt geregistreerd als geleverd.

Je kan een bestelling annuleren door naar "Inkoop" te gaan en dan op "Verzonden Orders" te drukken.

Apicbase_Procurment_SentOrders

Selecteer het filiaal waar je een bestelling wilt annuleren. Klik nu op de bestelling die je wilt annuleren (1). Druk hierna op "Acties" en dan op "Annuleren" (2).

Apicbase_Procurement_SentOrders_Cancel

Opgelet, als je een levering annuleert krijgt je leverancier hier geen melding van!