Handleiding bij de Barcode Scanner App

Apicbase heeft een eigen barcode scanner app die je kan gebruiken om jouw inventaris te tellen. Lees onderstaande artikels om aan de slag te gaan!

Om de Barcode Scanner App te kunnen gebruiken, moet je:

1. De applicatie installeren en inloggen met je Apicbase gegevens: volg de stappen in dit artikel.
  2. Zorg ervoor dat jouw producten een barcode (GTIN / EAN-code) hebben ingesteld op hun verpakkingen: bekijk dit artikel om te leren hoe.
    1. We hebben ook een eenvoudige oplossing voor wanneer jouw producten geen barcode hebben (bv. groenten, inventariseerbare recepten,...): lees er meer over in dit artikel.
Zodra deze stappen voltooid zijn, ben je in staat om de Barcode Scanner App te gebruiken voor:
  1. Inventaris tellen via de Barcode Scanner App: lees er alles over in dit artikel.