Een fotoalbum verwijderen

Om een album te verwijderen, volg je deze stappen:

• Klik op "Fotoalbums" in de sectie "Media".

Apicbase Delete Album 1
  • Selecteer het album dat je wilt verwijderen. Je wordt nu doorgestuurd naar de detailpagina van het album. (Tip! Je kan ook hier al bij het album op "Verwijderen" drukken.)

Apicbase delete album 2
  • Als je op de detailpagina bent, klik je op de knop "Verwijderen".

Apicbase Delete Album 3
  • Er verschijnt een pop-up venster waarin je gevraagd wordt de verwijdering van het album te bevestigen.

Apicbase delete album 4
  • Klik op "OK" om te bevestigen of klik op "Cancel" om het album te behouden.
! Wees voorzichtig! Zodra je de verwijdering van het album hebt bevestigd, wordt het album onomkeerbaar verwijderd. Het album wordt verwijderd en je keert terug naar de overzichtspagina van het album.