Bulk bewerking van uw voorraadartikelen.

Bewerk uw voorraadartikelen in één oogopslag op de voorraadartikelpagina. Hier kunt u al uw voorraadartikelen beheren.

Screen Shot 2023-08-22 at 16.16.52 PM

Om naar de voorraadartikelenpagina te gaan, klikt u op Producten -> Voorraadartikelen.

Op deze pagina vindt u al uw voorraadartikelen. U kunt de prijzen wijzigen, de hoeveelheid bijwerken, deze actief of inactief maken, en de bestelstatus hier wijzigen. U kunt zelfs de voorraadartikelen in bulk verwijderen.

• U kunt al uw bestaande filters gebruiken om het gemakkelijker te maken om de producten te vinden die u wilt bewerken.
  • Bewerk de verpakking of de leveranciersinformatie voor elk product in uw bibliotheek zonder zelfs maar naar de ingrediëntenpagina te gaan en één voor één te bewerken.
    stock edit
  • Als je geselecteerde artikelen op de voorraadpagina wilt verwijderen, klik dan op de knop 'Bulkacties' en klik vervolgens op 'Selecteren en Verwijderen'.
    select and

• Hier, als je het basispakket selecteert, worden de andere verbonden pakketten van het item automatisch mee verwijderd.
    delete stock
  • U kunt uw artikelen hier ook verwijderen:
    select delete
    In deze context kunt u uw basistarief niet direct verwijderen. U moet eerst de gegroepeerde tarieven verwijderen voordat u het basistarief kunt verwijderen.

Let op dat dit alleen geldt voor niet-geïntegreerde leverancierstarieven. Tarieven voor geïntegreerde leveranciers kunnen niet worden bewerkt!