Waarom kan ik geen foto's van mijn iPhone uploaden naar Apicbase?

In dit artikel komt u te weten waarom u geen foto's van uw iPhone kunt uploaden naar Apicbase.

Apple heeft zijn eigen formaat gecreëerd, het .HAIC-formaat. Dit is meestal ingesteld als standaard formaat op je iPhone. Helaas ondersteunt Apicbase dit formaat niet wanneer je een foto van je iPhone uploadt naar Apicbase.

Dit is echter gemakkelijk te veranderen in de instellingen van je iPhone, zodat je je foto's die je met je iPhone hebt genomen opslaat in een ondersteund formaat voor Apicbase.

Gebruik hiervoor de volgende instructies:
  • Ga naar 'Instellingen'.
  • Selecteer 'Camera'.
  • Klik op 'Formaten'.
  • Kies nu de optie 'Meest compatibel'
Schermafbeelding 2022-11-22 om 11.12.36
Nu kun je de foto's die je met je iPhone hebt gemaakt uploaden.