Maak een fotoalbum

Albums zijn een erg handige manier om je afbeeldingen in Apicbase te sorteren. Om een album te maken, volg je de onderstaande stappen:

• Ga naar het menu 'fotoalbums' in de sectie 'Media'.
  • Onder het tabblad 'Nieuw' in de bovenbalk kun je een 'nieuw album' aanmaken.
    CREATE ALBUM 1
  • Geef het album een naam.
  • Selecteer de foto's die je aan het album wilt toevoegen. De meest recente foto's in je mediamanager worden getoond, maar je kunt eenvoudig zoeken & filteren door de foto's. Om een foto te deselecteren klik je nogmaals op de foto.
    CREATE ALBUM 2
  • Wanneer je de foto's hebt geselecteerd die je aan het nieuwe album wilt toevoegen, klik je op 'opslaan' in de bovenbalk.
  • Je album is nu aangemaakt en je wordt nu doorgestuurd naar het album dat je zojuist hebt aangemaakt.
    CREATE ALBUM 3