Hoe verander je de datumnotatie in Apicbase?

Het is mogelijk om de datumnotatie in Apicbase aan te passen in de software en in de mails die je via Apicbase uitstuurt naar je leveranciers. Dit artikel toont je hoe.

Hoofdzakelijk om verwarring te voorkomen voor onze klanten in de VS, hebben we nu de Amerikaanse datumnotatie ingevoerd. U kunt dit wijzigen onder uw Gebruikersprofiel.

Klik op het instellingen-tandwiel en vervolgens op Gebruikersprofiel.

Schermafbeelding 2021-08-20 om 14.27.28

Op deze pagina kunt u de taal van de software wijzigen, die ook uw datumnotatie zal bepalen.

Schermafbeelding 2021-08-20 om 14.28.12

Als u op de Taal van de interface klikt, kunt u nu kiezen tussen 'Engels (UK)' en 'Engels (VS)'.

Schermafbeelding 2021-08-20 om 14.28.58

• Door Engels (VS) te kiezen, worden uw data in Apicbase geformatteerd als: MM/DD/JJJJ
  • Alle andere taalinstellingen zullen de datum formatteren als DD/MM/JJJJ

Let op: deze wijzigingen worden momenteel alleen toegepast op de inkoopmodule in Apicbase