Hoe maak ik een nieuwe set tokens voor een applicatie van derden?

Dit artikel laat zien hoe je een extra set tokens kunt genereren voor een applicatie van derden die al met jouw bibliotheek is verbonden

Als je voor de eerste keer een externe toepassing aan je bibliotheek toevoegt, raadpleeg dan

Knowledge Base: Hoe voeg je een applicatie van derden toe aan je bibliotheek?

Om een nieuwe set tokens voor een applicatie te genereren, moet de applicatie al verbonden zijn met jouw bibliotheek.

Een applicatie kan meerdere actieve tokens voor jouw bibliotheek tegelijk nodig hebben, afhankelijk van de technische setup van de partner. Volg deze stappen om een nieuwe set tokens aan te maken voor een bestaande verbinding:

1. Klik op het tandwielpictogram rechtsboven en navigeer naar Bibliotheekinstellingen > API-instellingen.
  2. Zoek de toepassing van de partner in de lijst van verbonden toepassingen.
  3. Klik op Beheren:
    1-Sep-22-2021-03-37-06-13-PM
  4. Onder Creëer token, selecteer de nodige scopes en geef het nieuwe token een naam.
  5. Klik op Aanmaken:
    2-Sep-22-2021-03-37-25-01-PM
  6. Een nieuwe set tokens zal verschijnen. Kopieer de gemarkeerde tokens en stuur ze naar de derde partij die de toepassing beheert. Zij zullen deze gegevens gebruiken om verbinding te maken met jouw Apicbase-bibliotheek. Je moet beide tokens kopiëren:
    3-Sep-22-2021-03-37-45-96-PM

Ominboost accounting scopes: Bibliotheek en Inkoop

Generic PoS scopes: Bibliotheek en Verkoop

Neem contact op met de eigenaar van de applicatie van derden om te weten welke scopes zij nodig hebben.