Hoe kan u uw inventaris tellen met behulp van een Excel-bestand?

Dit artikel zal u tonen hoe u uw inventaris kunt tellen in Apicbase via het gebruik van een Excel-bestand.

Wij van Apicbase adviseren altijd om uw voorraadtellingen te doen met behulp van de Software of de Bar Code Scanner App. Links naar de respectievelijke artikelen over hoe dit te doen vindt u hier en hier.

• Om uw telling met Excel uit te voeren, moet u eerst een telling starten. Ga naar "Voorraad" en selecteer "Telling".

Count

• Selecteer het filiaal waarvoor u een telling wilt starten.
    Dutch Outlet
  • Klik op de knop "Start de telling" in de rechterbovenhoek van het scherm.

Start Count

• In het volgende scherm, selecteer "Importeer" > "Download Sjabloon".
    Download Template

• Er wordt een download gestart die een Excel-bestand voor u genereert. In het bestand ziet u alle verpakkingen. Om te tellen, vult u gewoon het aantal nog in voorraad zijnde verpakkingen in de juiste kolom in.
  • Als u klaar bent kunt u het Excel bestand weer uploaden met de "Upload File" knop in de schermafbeelding hierboven.

Een telling kan niet open blijven zolang er POS-activiteit is, zelfs niet wanneer u telt met behulp van een Excel-bestand.

Vergeet niet de telling aan het einde af te sluiten. Dit kan op dezelfde manier als bij een normale telling.