Hoe kan je je foto overzit overzichtelijk houden? (door foto's in albums te verbergen)

Om uw hoofdfotopagina netjes en goed beheerd te houden, is het mogelijk om de foto's die al in één of meerdere albums staan te verwijderen van de hoofdfotopagina. Dit artikel laat u zien hoe.

Dit artikel laat je zien hoe dat werkt.

• Volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Ga naar de "Alle foto's" pagina in de "Media" sectie in de navigatiebalk bovenaan.

Apicbase All Photos-1
  • Selecteer "Bekijk". Je zult nu zien dat "Afbeeldingen in Albums tonen" is geactiveerd. Om de foto's die al in albums staan te verbergen, kun je ze uitsluiten door het selectievakje uit te vinken.

Apicbase hide image 2
  • Alle afbeeldingen die deel uitmaken van één of meerdere albums zijn nu verborgen in de hoofd fotobibliotheek. Je kunt dit dubbel controleren door opnieuw op "Bekijken" te klikken. Er moet vermeld staan dat in het raster nu "Afbeeldingen in Albums verbergen" is geactiveerd.

Apicbase Hide images 3

Dit is een cookie-gebaseerde instelling, dus je zult dit aan moeten zetten op elke computer/apparaat waarop je Apicbase gebruikt.