Hoe kan ik receptvertalingen invoeren in Apicbase?

Apicbase geeft je de mogelijkheid om vertalingen in te voeren voor je recepten. Dit is eenvoudiger als je meertalig personeel hebt. Dit artikel laat je zien hoe.

Voor recepten stel je vertalingen in voor de naam van het recept en de bereidingsstappen

• Het toevoegen van de vertaling voor een receptnaam.
    • Ga naar "Producten" in de menubalk bovenin je scherm.
    • Klik op "Recepten".

Apicbase recipe translations 1
    • Klik op de naam van het recept en selecteer "Bewerken" om naar de bewerkingsmodus te gaan.
    • Je kunt op de knop links van de naam van het recept klikken.

Apicbase recipe translations 2
    • Er wordt een popup geopend waar je de vertalingen kunt invoeren. Hier vul je de vertaalde receptnaam in voor de talen die je in je bibliotheek hebt ingesteld. In dit artikel kun je leren hoe je vertaalde talen aan je bibliotheek kunt toevoegen.

Apicbase recipe translations 3
    • Klik op "Opslaan" en de vertalingen worden opgeslagen.
      Als je op het symbool links van de naam van het recept in detailweergave klikt, zie je de vertalingen van de namen die voor dit recept zijn ingevoerd.

Apicbase recipe translation 6

Apicbase recipe translation
  • Het toevoegen van de vertalingen voor de voorbereidende stappen.
    • Scroll naar beneden in je recept naar de stap voor stap methode in de bewerkingsmodus.
    • Als je op de taalknop links van de voorbereidingsstap klikt, krijg je een popup waar je de vertaling voor deze stap van de voorbereiding kunt invullen.

Apicbase recipe translation 4
    • Klik op "Opslaan".
    • Herhaal deze stap voor elke bereidingsstap.
Gebruikers zullen nu de bereidingsstappen zien als ze deze taal selecteren als de inhoudstaal in je Apicbase profiel. Leer meer over het instellen van deze taal in dit artikel.