Hoe kan ik op de hoogte blijven van veranderingen in Apicbase?

Bij Apicbase streven we er altijd naar om onze software te verbeteren. Daarom worden er verandering in de software aangebracht. Lees dit artikel als je hiervan op de hoogte wilt blijven!

Een changelog is in principe een webpagina met berichten over alle wijzigingen in een softwarepakket of website.

Op onze changelog vind je het volgende:

• Maandelijkse updates van de verbeteringen en nieuwe functies op Apicbase
  • Aankondiging van nieuwe modules
  • Aankondigingen zoals onderhoud van de server
  • Belangrijk nieuws op Apicbase
  1. De changelog is een op zichzelf staande webpagina: https://app.getbeamer.com/apicbase/nl.
    1. De berichten hebben hyperlinks naar de bijbehorende supportartikelen waar je meer over de onderwerpen te weten kunt komen.
    2. Je kunt ook in de changelog zoeken en de tags selecteren die je wilt filteren.
    3. Je kunt ook feedback geven door op de emoticon's te klikken of een feedbackbericht te sturen.
    4. Scroll gewoon naar beneden om de oudere berichten te vinden.

Apicbase changelog 3
  2. De changelog vind je ook in Apicbase.
    1. Klik in de rechter bovenhoek door op de belknop te klikken. (je kunt zien of er ongelezen berichten zijn bij het nummer naast de bel)

Apicbase Changelog 1
    2. Klik daarna op het tabblad "Wat is er nieuw" en je krijgt een overzicht van alle berichten op onze changelog.

Apicbase Changelog 2
    3. Als je meer wilt weten: klik op de "Lees meer" knop
      1. Als je op deze knop klikt, ga je naar het volledige bericht op de changelog pagina.
      2. Als je naar de hoofd-changelog pagina wilt gaan, klik je gewoon op de titel van de changelog bovenaan: "Wat is er nieuw? Apicbase Changelog".
    4. Er zullen popup aankondigingen in de software verschijnen als er een bericht is toegevoegd.

Apicbase Changelog 4

De changelog is beschikbaar in drie talen.

• Engels
  • Nederlandstalig
  • Frans

De changelog volgt de taal die is ingesteld in Apicbase en de instellingen van je browser. Als je wilt, kun je de taal van de changelog wijzigen door een andere taal te selecteren in de rechterbovenhoek.