Hoe kan ik een nieuwe leverancier toevoegen in mijn Apicbase bibliotheek?

In Apicbase kan je heel eenvoudig nieuwe leveranciers toevoegen. Lees in dit artikel hoe.

Er zijn in Apicbase verschillende manieren om een leverancier toe te voegen. Als je de Excel-templates gebruikt om pakket- en prijsinformatie toe te voegen, kan je de naam van een leverancier toevoegen door gewoon de naam van de leverancier in de corresponderende cel in te voeren. Meer informatie over het gebruik van dit sjabloon vind je hier. Als je leveranciers toevoegt op deze manier, vergeet dan niet achteraf nog de overige gegevens van de leverancier in te vullen, zoals beschreven in onderstaand artikel.

Een nieuwe leverancier toevoegen:

• Ga naar "Inkoop" en klik op "Leveranciers" in het dropdown menuApic 1
    • Klik dan op "+Leverancier toevoegen" bovenaan het scherm in de grijze werkbalk.

Apic 2

• Er verschijnt een popup waarin je de gegevens van de nieuwe leveranciers kan invoeren.

ADD SUPPLIER 3

Strikt genomen is de bedrijfsnaam het enige verplichte veld. Wij raden u wel aan de rest van de informatie in te vullen. Zoals aangegeven is het e-mailadres verplicht als u via Apicbase bij deze leverancier wilt bestellen. Onderaan kunt u een leverancier koppelen aan een specifiek verkooppunt. Hierdoor ziet u alleen de ingrediënten van de gekoppelde leveranciers in de gekoppelde verkooppunten.

• Klik op "Opslaan" als u alle informatie hebt ingevuld.

Klik op "Opslaan" als u alle nodige informatie over deze leverancier hebt ingevoerd.

Om een andere leverancier toe te voegen, klikt u opnieuw op de knop "+Nieuwe leverancier toevoegen".

Als u meer te weten wilt komen over het volledig overzicht van uw leveranciers en hoe u de gegevens van leveranciers kan aanpassen, lees dan dit artikel.