Hoe kan ik ingrediënten selecteren?

Het wijzigen van de ingrediënt informatie in bulk maakt werken in Apicbase heel efficiënt. Om dit te doen, is het belangrijk dat je weet hoe je ingrediënten kan selecteren. Dit artikel laat je zien hoe.

Selecteer "Producten" in het menu bovenin je scherm en klik op "Ingrediënten" om naar je ingrediëntenlijst te gaan.

Klik op "Zichtbaarheid kolommen" in het grijze lint onder het menu. Klik op "Select".

Screen Shot 2022-10-04 at 11.39.01 AM

Je vindt nu naast elk ingrediënt in de ingrediëntenlijst een checkbox. Je kan ze aanvinken om ingrediënten te selecteren en verschillende acties uit te voeren, zoals verwijderen, exporteren, toevoegen aan outlet(s)...

Screen Shot 2022-10-04 at 11.43.58 AM

Wil je een Excel bestand downloaden met je geselecteerde ingrediënten of pakketten? Ga dan naar "Exporteren" en klik op "Geselecteerde artikelen" of "Geselecteerde pakketten ingrediënt".

Screen Shot 2022-10-04 at 11.45.57 AM