De beeldinstellingen aanpassen

APIC heeft veel moeite gedaan om de perfecte belichting te vinden voor het fotograferen van je gerechten of andere zaken. Leer in dit artikel hoe je de beste resultaten kunt behalen.

De lichtomstandigheden verschillen echter van restaurant tot restaurant en het is mogelijk dat je de helderheid en/of kleurtemperatuur moet aanpassen om het perfecte resultaat te krijgen. Je kunt dit veranderen door op de knop Afbeeldingsinstellingen te tikken. Er verschijnt een pop-up venster waarmee je de helderheid en de kleur van de afbeelding kunt aanpassen. De beste manier om de kwaliteit van de afbeelding te controleren is door naar www.apicbase.com te gaan op je computer, tablet of smartphone en in te loggen op je account.

Bekijk in deze video hoe je de helderheid kunt aanpassen.