Basisinformatie toevoegen aan een afbeelding

Om je foto's in Apicbase georganiseerd te houden, kunnen alle foto's voorzien worden van basisinformatie.

Er zijn drie basissets met informatie:

1. Toevoegen aan album

Selecteer bij "Onderdeel van fotoalbums" het album waaraan je deze foto wil toevoegen.

2. Categorie

Bij "Selecteer productcategorie" kan je aangeven in welke categorie deze foto valt:

• Recept
  • Ingrediënt
  • Overige

3. Foto details

Taggen: tag de ingrediënten / recepten door te klikken in de foto. Een overzicht van de tags verschijnt hier.

Foto omschrijving: dit is een open veld waar je extra informatie kan typen. Wanneer je de foto deelt op social media, wordt deze tekst automatisch meegenomen in je post.

Schermafbeelding 2020-09-04 om 14.08.23

Klik op "Opslaan" nadat je alle informatie hebt toegevoegd!