1. Support Website
  2. APIC Studio
  3. Aan de slag met de APIC Studio

Ik gebruik een corporate WiFi of WLAN, hoe kan ik de Apic Studio aansluiten?

In bedrijfsomgevingen kan het nodig zijn om eerst in te loggen via je browser, met een dedicated login, voordat de studio verbinding kan maken met de Apicbase servers. Dit artikel helpt je daarbij.

Het hangt van leverancier tot leverancier af hoe dit precies werkt.

De interface om de studio te verbinden laat je toe om de nodige login en paswoord in te vullen. De login en het paswoord om in te loggen op het internet is aan te schaffen bij de IT-afdeling van je bedrijf.