Hoe log ik in op Apicbase?

Welkom bij Apicbase! We zijn erg blij dat je hier bent, klaar om je foodmanagement te starten. Hieronder vind je hoe je kan inloggen in jouw Apicbase account.

Om in te loggen op Apicbase, ga naar www.apicbase.com of get.apicbase.com.

1-Apr-24-2023-12-27-59-9427-PM

Op het moment dat je account werd aangemaakt, ontving je een e-mail om een wachtwoord in te stellen. Vul het door jouw ingestelde e-mailadres en wachtwoord in en klik op "Verzenden".

2-Apr-24-2023-12-28-18-3238-PM

Als je ingelogd wilt blijven, vink je het vakje "Keep me signed in" aan.

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kan je een nieuw wachtwoord instellen door te klikken op "Reset it here" in het inlogscherm.

3-Apr-24-2023-12-29-10-7512-PM

Het komt voor dat klanten niet kunnen inloggen. Accounts worden nooit geblokkeerd. Meestal is de oorzaak dat ze Internet Explorer als browser gebruiken. Wij adviseren altijd om de laatste versie van Google Chrome te gebruiken om in Apicbase te werken