Exporteer een lijst van al je ingrediënten

Je kunt je ingrediënten eenvoudig exporteren naar een Microsoft Excel bestand. Dit kan om verschillende redenen nuttig zijn, onder andere om met het Excel-bestand de informatie over de ingrediënten bij te werken of toe te voegen.

Bekijk dit artikel als je wilt weten hoe je een selectie van ingrediënten of pakketten kunt exporteren.

Volg de onderstaande stappen om ingrediënten te exporteren:
  • Ga naar "Ingrediënten" in het gedeelte "Producten" in de navigatiebalk.
  • Klik op de knop "Exporteren" in de grijze werkbalk.
  • Klik op "Volledige lijst" om een volledige lijst van alle ingrediënten in de database te krijgen of klik op "Selectie exporteren" als je slechts een paar ingrediënten wilt exporteren.

Screen Shot 2022-10-04 at 13.47.15 PM
  • Een popup verschijnt die je de kans geeft om naar "Exports" te gaan. Daar vind je het bestand.

Screen Shot 2022-10-04 at 13.47.30 PM
  • Bij "Voortgang" kan je zien of het bestand nog aan het laden is, of je het al kan downloaden. Druk op "Download" als hij klaar is.

Screen Shot 2022-10-04 at 13.48.02 PM

Omdat het over veel gegevens gaat, kan het even duren eer de export klaar is. Geen nood! Je kan gerust ondertussen iets anders doen in Apicbase. De export blijft genereren op de achtergrond.