Een bestaand productieplan voltooien

Klaar met het uitvoeren van een productieplan? Volg dan de stappen in dit artikel om het plan te voltooien en af te sluiten.

Indien alle taken zich in de rechterkolom “Gereed” bevinden, kan je het plan voltooien door op de knop “Plan voltooien” te drukken.

Schermafbeelding 2021-08-23 om 14.16.12

Als je inventariseerbare recepten hebt geproduceerd, zie je na het voltooien van een plan een popupvenster. In dit venster kan je kiezen welke van deze recepten aan je voorraad worden toegevoegd. Voor de recepten die je selecteert, zullen de gebruikte ingrediënten uit je voorraad verdwijnen en zullen de inventariseerbare recepten op voorraad gaan. Je kunt ook de geproduceerde hoeveelheid aanpassen als dat nodig is.

Apicbase zal automatisch een lotnummer en een vervaldatum toevoegen (gebaseerd op de vervaldatum van dit recept). Deze velden zijn bewerkbare velden.

Druk op "Bevestigen" om het plan te voltooien.

Schermafbeelding 2021-08-23 om 14.17.04

Je gaat nu terug naar het scherm met de tab “Actieve Plannen” en het plan dat je zopas voltooid hebt, heeft nu de status Gereed.

Als u op "Bevestig & Toon Inventaris" klikt, ziet u het volgende overzicht welke producten aan uw inventaris zijn toegevoegd (de voorraadbare recepten) en de ingrediënten die zijn gebruikt om deze recepten te maken.

U krijgt ook de mogelijkheid om (voedselproductie) etiketten af te drukken voor de recepten die u heeft gemaakt.

Schermafbeelding 2021-08-23 om 14.18.02

Als u op de "Print"-knop klikt, wordt u doorgestuurd naar het voedselproductie-label van dit recept. Apicbase zal automatisch voorstellen om het juiste aantal etiketten af te drukken voor het aantal porties dat u hebt gemaakt.

Schermafbeelding 2021-08-23 om 14.19.13

Terug in het overzicht van uw Productieplannen kunt u op de knop "Download Rapport" klikken om een Excel-bestand te downloaden dat u een overzicht geeft van de taken die zijn uitgevoerd, door wie ze zijn uitgevoerd en hoeveel tijd dit heeft gekost.

Apicbase finish plan 3

💡 Tip: als u ook de personeelskosten onder "Budget" wilt zien, voer dan de productietijd op receptniveau in en de uurlonen bij de bibliotheekinstellingen.