1. Support Website
  2. APIC Studio
  3. Aan de slag met de APIC Studio

De Wi-Fi op je Studio instellen

Om foto's te maken en naar je Apicbase bibliotheek te sturen, moet je verbinding maken met het internet. Dit artikel laat zien hoe dit werkt.

Dit moet je alleen de eerste keer bij het opstarten doen of als je met een nieuw netwerk wilt verbinden.

• Tik op het Wi-Fi-pictogram, dat op de locatie van de Statusindicator verschijnt wanneer er geen Wi-Fi-verbinding wordt gedetecteerd.
  • Selecteer je voorkeursnetwerk in de lijst.
  • Voer, indien gevraagd, je Wi-Fi-wachtwoord in.

Na enkele ogenblikken maakt de Apic Studio verbinding met het netwerk. Vanaf nu maakt je Apic Studio altijd verbinding als het netwerk wordt gevonden. Ga terug naar de Touch Interface door op de achterste knop in de rechter bovenhoek te tikken.