Welke leveranciers zijn geïntegreerd met Apicbase en hoe kunnen ze worden gelinkt aan jouw bibliotheek?

Verschillende leveranciers zijn geïntegreerd met Apicbase. Wanneer een van jouw leveranciers geïntegreerd is met Apicbase, kan je jouw bibliotheek eenvoudig koppelen. Dit artikel geeft je een overzicht van onze geïntegreerde leveranciers.

Lees eerst en vooral alle details over jouw leverancier en de integratie met Apicbase voordat je aan de slag gaat. Klik hieronder op de naam van jouw leverancier om de de gedetailleerde informatiepagina te raadplegen:

Om de integratie met een leverancier te activeren, volg onderstaande stappen:

• Ga naar de bibliotheekinstellingen en klik op het tabblad "Leveranciersintegraties". Alle geïntegreerde leveranciers worden nu getoond.
  • Vink het selectievakje aan om de integraties te activeren. INTEGRATION SUPP 1
  • Klik dan op "Instellingen". Het volgende venster verschijnt:

INTEGRATION SUPP 2

• Als je meerdere filialen hebt, kan je op elk verkooppunt klikken en het klant-ID per filiaal invullen. Als dit hetzelfde ID is voor al uw verkooppunten, vul het dan gewoon meerdere keren in. Stuur een e-mail naar support@apicbase.com om ons te informeren. Je leverancier zal spoedig gekoppeld worden aan je Apicbase bibliotheek.
INTEGRATION SUPP 3

• Je kan ook het minimale bestelbedrag van deze leverancier invullen. Als je een bestelling wilt plaatsen onder dit bedrag, zal Apicbase een waarschuwing geven.
    INTEGRATION SUPP 4
  • Bij het aanvinken van "Alle leveringsdata en -items" verschijnt een schema. Hier kan je de leveringsdagen en -uren van de leverancier aanpassen.
    INTEGRATION SUPP 5
In dit artikel kan je meer lezen over het invullen van verdere leveranciersinformatie. Wij werken er dagelijks aan om meer leveranciers te integreren met Apicbase. Neem contact op met ons als je nog vragen hebt.