Updates POS uitschakelen in recepten

Je kan je POS koppelen aan Apicbase. Updates in de POS worden ook weerspiegeld in de gekoppelde recepten in Apicbase. Als je dat niet wilt, kan je hier lezen hoe je dat kan uitschakelen.

Wanneer je POS is aangesloten op Apicbase, kan je jouw recepten koppelen aan de overeenkomstige verkoopartikelen. Eenmaal gekoppeld, wordt de verkoopprijs in je POS weerspiegeld in de recepten. Soms wil je dat echter niet, bijvoorbeeld als je meerdere verkooppunten hebt die allemaal een andere prijs hanteren voor hetzelfde recept. Je kan daarom de prijsupdates van de recepten uitschakelen.

• Ga naar het instellingen icoon in de rechter bovenhoek en klik op "Filialen". Klik op "filiaalinstellingen bewerken" voor de gekozen outlet.
disable price sync recipes 1
  • Ga naar het tabblad "integraties". Dit is waar je jouw POS hebt verbonden.
  • Je ziet onderaan de POS instellen een selectievakje staan. Als jouw POS is aangesloten, staat dit standaard aan. Als je dit wilt uitschakelen, klik je gewoon het vinkje uit.
    disable price recipe sync 2
  • Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek.