Hoe pas je een recept aan?

Wil je een bestaand recept in Apicbase aanpassen? Dit artikel legt u uit hoe dit in zijn werk gaat.

Klik op "Producten" in het menu bovenaan en ga naar "Recepten". Je wordt vervolgens doorgestuurd naar het receptenoverzicht.

In het receptenoverzicht klik je u op de knop "Bewerken" (potlood-icoontje als je in lijstweergave zit) van het recept dat u wilt bewerken. EDIT RECIPE 1

Maak de gewenste wijzigingen en klik op "Snel opslaan" in de bovenbalk. Je kunt ook klikken op "Opslaan en..." om een andere actie te doen.

EDIT RECIPE 2